PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV wil langer door met Jetro Willems

De kans is erg groot dat Jetro Willems zijn contract bij PSV eerdaags verlengd met twee seizoenen. De talentvolle linksback is bezig aan zijn eerste seizoen in Eindhoven en stond, mede door een blessure van Erik Pieters, al vaak in de basis. Begin deze zomer pikte PSV hem op bij Sparta Rotterdam.

“Toen wilden we hem eigenlijk direct voor vijf jaar vastleggen. Maar dat was reglementair niet toegestaan omdat Jetro toen pas zeventien jaar was”, ligt technisch-directeur Marcel Brands toe tegenover Voetbal International.

Afgelopen vrijdag vierde Willems zijn achttiende verjaardag waardoor PSV de optie alsnog kon lichten. “We hebben destijds mondeling afgesproken dat hij na zijn achttiende voor twee jaar bij zou tekenen. We komen deze afspraak dus nu na”, besluit de beleidsman.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.