PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Zeefuik keert alleen terug bij PSV als basisspeler

Género Zeefuik krijgt binnenkort te horen wat de clubleiding van PSV met hem van plan is. De 21-jarige spits, dit seizoen verhuurd aan NEC, heeft een gesprek met technisch directeur Marcel Brands van de Eindhovense club in zijn agenda staan.

“Ik heb binnenkort een gesprek, dan hoor ik wat het gaat worden”, zei de fysiek sterke aanvaller na afloop van NEC- De Graafschap (2-0) tegen Eredivisie Live. “Het liefst keer ik terug naar PSV, maar ik wil geen tweede of derde spits worden. Dan geef ik er de voorkeur aan om bij een andere club wel lekker iedere week te voetballen.”

Bij NEC is Zeefuik dit seizoen een vaste waarde. Hij scoorde pas twee keer.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.