PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Manchester United biedt 18 miljoen op Kevin Strootman’

Kevin Strootman zit met PSV niet in de makkelijkste fase van het seizoen, maar toch heeft hij zich in de kijker gespeeld van een grote Europese topclub. Manchester United wil de middenvelder, althans dat meldt The Daily Mail

Volgens de Engelse krant is Strootman ‘de nieuwe Roy Keane’ en daarom zou Sir Alex Ferguson deze zomer maar liefst achttien miljoen euro voor de PSV’er willen neerleggen. Strootman is de laatste twaalf weken intensief gevolgd daar de Engelse koploper en de club heeft met Ruud van Nistelrooy en Jaap Stam goede ervaringen als het gaat om spelers van de Eindhovenaren.

Kevin Strootman speelde een jaar en een paar maanden geleden nog voor Sparta Rotterdam, maar trok in de winter van 2011 naar FC Utrecht. De Domstedelingen verkochtten de inmiddels tienvoudig international een half jaar later aan PSV, waar hij nu na een seizoen alweer afscheid kan gaan nemen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.