PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Seizoen waarschijnlijk voorbij voor Stef Nijland

NEC kan in de rest van het seizoen waarschijnlijk niet meer beschikken over Stef Nijland. De aanvaller heeft opnieuw last gekregen van de hielblessure die hem voor de winterstop ook al in de lappenmand hield.

“Een heel vervelende plek onder zijn hiel”, zegt trainer Alex Pastoor tegen Omroep Gelderland over de kwetsuur van de PSV-huurling. “Er is een foto gemaakt in het ziekenhuis en we gaan er min of meer van uit dat hij de rest van het seizoen uitgeschakeld is. Hij heeft die blessure opgelopen op het kunstgras van Heracles. Het heeft een tijdje gesluimerd, maar het is nu weer verergerd.”

Zondag speelt NEC in de eigen Goffert de derby tegen De Graafschap. Naast Nijland kan Pastoor ook geen beroep doen op John Goossens en Niels Wellenberg. Beide spelers hebben last van de knie. Kevin Conboy keert terug van een schorsing. Daardoor moet Rémy Amieux weer op de bank plaatsnemen.

Met nog zeven wedstrijden te gaan staat De Graafschap onderaan in de Eredivisie. Pastoor wil echter niets van onderschatting weten. “Daar heb ik een hekel aan, en ook aan overschatting. We doen er alles voor en of het ook echt genieten wordt, daarvoor moet je zondag naar De Goffert komen”, stelt de oefenmeester van de Nijmegenaren. “We kijken niet teveel naar De Graafschap, hoe ze gaan spelen en met wie. We concentreren ons vooral op ons eigen werk, zoals altijd.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.