Guldelj hekelt maniertjes van Toivonen

Nemanja Gudelj is de naam van PSV’er Ola Toivonen nog niet vergeten. De middenvelder van NAC Breda kreeg vorig jaar tegen de Eindhovenaren een rode kaart aangesmeerd door Toivonen en vindt de dader nog altijd een ‘zielig’ mannetje.

“Hard of gemeen zijn in het veld, prima. Maar een koprol maken wanneer je met drie vingers wordt aangeraakt? Zielig. Je naait niet alleen mij, maar ook nog eens de rest van mijn elftal, dat met tien man verder moet. Vieze manieren, vind ik dat”, hekelt Gudelj zich openlijk in BN/De Stem.

“De volgende NAC-PSV? Ha, ja. Ik voorspel dat dit niet de meest prettige wedstrijd voor Toivonen gaat worden. Zijn houding, steeds weer vooraan staan om bij de scheids te mekkeren, ik snap echt niet dat je zo kunt zijn”, besluit Gudelj.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.