PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV wil Depay sterk verbeterde aanbieding doen

PSV talent Memphis Depay zit in de bloei van zijn carrière. Ook bij PSV is dat niet onopgemerkt gebleven. De PSV preses willen daarom zijn contract verlengen weet Voetbal International te melden.

De geboren Moordrechtenaar stond vroeger bekend als onhandelbaar. PSV heeft op het punt gestaan om afgelopen zomer zijn contract per direct te ontbinden. De jeugdige Depay leefde meer voor de muziek dan voor de bal. Gesprekken tussen toenmalig coach Fred Rutten, Jelle Goes (hoofd jeugd) en algemeen directeur Marcel Brands hebben er uiteindelijk voor gezorgd dat de rappe buitenspeler nog een kans kreeg.

Dit seizoen is de oud-Spartaan dan toch eindelijk aan zijn opmars begonnen. Hij wint vertrouwen en krijgt langzamerhand speelminuten. Dit jaar kwam Depay al tot twee wedstrijden en scoorde hij éénmaal. Vandaar dat PSV heeft besloten zijn contract te open te breken en te verlengen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.