PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Van Bommel: ‘Kans dat ik naar PSV ga is aanwezig’

Het is nog onduidelijk waar de toekomst van Mark van Bommel ligt. Momenteel speelt de middenvelder voor AC Milan. Echter aan het einde van het seizoen beëindigt het contract van Van Bommel daar, waardoor er nog geen duidelijkheid is over de toekomst.

PSV wordt veelvuldig genoemd door de media om de nieuwe werkgever te worden voor de Nederlands international. Ook Van Bommel acht die kans niet onrealistisch, zo laat hij weten aan de NOS. “Die kans is wel aanwezig, ja”, aldus de middenvelder.

De keuze die Van Bommel maakt, lijkt te gaan tussen een langer verblijf bij zijn huidige club of een terugkeer naar Eindhoven. De routinier kwam in de jaren 1999 tot en met 2005 al eerder uit voor de huidige nummer vier van de Eredivisie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.