PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Jeremain Lens teleurgesteld met reserverol

Jeremain Lens hoopt zich in de laatste fase van het seizoen nog terug te knokken in de basiself bij PSV. Onder Fred Rutten schommelde de vleugelaanvaller tussen basis en bank, maar toen de trainer verdween nam zijn hoop toe. Phillip Cocu zette Lens namelijk in de basis tijdens zowel de bekerwedstrijd als de competitiewedstrijd tegen sc Heerenveen. Tegen Ajax moest Lens echter weer genoegen nemen met een rol op het tweede plan.

Cocu bracht Lens na een uur spelen binnen de lijnen, maar de aanvaller kon niet verhelpen dat Ajax de topper met 2-0 naar zich toetrok. Lens moest in de basisformatie plaatsmaken voor Georginio Wijnaldum en zegt in gesprek met Voetbal International dat dat wel hard aankwam. “Dat ik tegen Ajax niet mocht beginnen was heel teleurstellend. Het is nu zaak dat ik mezelf niet gek laat maken”, geeft de Amsterdammer aan.

“In de twee wedstrijden vóór Ajax heb ik het goed gedaan”, refereert Lens aan de dubbele confrontatie met sc Heerenveen, die eindigden in twee zeges. “Ik wil Wijnaldum niet tekort doen, maar ik ben gewoon teleurgesteld”, erkent de aanvaller. Hij deed dit seizoen in de competitie even vaak dienst als basisspeler en invaller: beiden dertien keer. Hij maakte in totaal vijf doelpunten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.