PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV in gesprek met Zoet over terugkeer’

Jeroen Zoet traint en speelt volgend seizoen mogelijk weer in Eindhoven. De jonge doelman, momenteel op huurbasis actief voor RKC Waalwijk, praat donderdag met Marcel Brands over een terugkeer naar zijn eigenlijke werkgever.

De jeugdinternational vertrok in de voorbereiding op het huidige seizoen naar promovendus RKC om ervaring op te doen. In Waalwijk maakt de 21-jarige Veendammer indruk, mede door de uitstekende prestaties van Zoet wordt de ploeg van trainer Ruud Brood gezien als een positieve verrassing in de Eredivisie dit jaar.

Volgens het Eindhovens Dagblad praat Zoet donderdag met technisch manager Brands over een eventuele terugkeer. Zoet kreeg met RKC dit seizoen 39 tegendoelpunten te verwerken, PSV in totaal al 40. PSV moet sowieso op zoek naar een extra doelman, Andreas Isaksson staat na de huidige voetbaljaargang niet meer onder contract bij de huidige nummer vier van de Eredivisie.

Waar PSV nadenkt over de terugkeer van Zoet, heeft RKC in een eerder stadium al aangegeven dat het graag langer door wil met het keeperstalent.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.