PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV en van Bommel hervatten de onderhandelingen

Het contact tussen Mark van Bommel en PSV is weer hervat. Technisch manager Marcel Brands had onlangs een ontmoeting met Mino Raiola, zaakwaarnemer van de Oranje-international. “Er is nog geen akkoord”, zegt Raiola. “Maar dat hoeft niet lang te duren. Als het Mark om het geld ging, zou hij niet naar PSV gaan. We kennen het salarishuis van PSV, weten wat de topspelers verdienen en dus wat er mogelijk is.”

Brands wist het onderwerp Van Bommel tijdens de onderhandelingen met Raiola over het verlengen van het contract van Stanislav Manolev, ook een cliënt van Raiola. “Marcel heeft het niet met zo veel woorden gezegd dat de aanstelling van Louis van Gaal van de baan is. Maar hij weet dat een transfer voor Mark onbespreekbaar is als Van Gaal trainer wordt”, aldus de zaakwaarnemer.

PSV lijkt in te willen zetten op een verbintenis van twee jaar. “Maar ik denk dat Mark – net als bij AC Milan – van seizoen tot seizoen wil kijken en voor één jaar opteert. En dan zal PSV daar wel mee instemmen”, aldus Raiola, die verwacht dat Van Bommel binnen drie weken een beslissing zal nemen over zijn toekomst.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.