PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Liverpool wil Mertens als vervanger van Kuyt

Engelse club Liverpool is druk bezig met het zoeken naar een opvolger voor Dirk Kuyt. Dit doen zij met name in de Eredivisie. Volgens het Engelse The Sun is trainer Kenny Dalgish weg van Dries Mertens, aanvaller bij PSV Eindhoven.

Naar verwachting speelt Dirk Kuyt nog wel een seizoen op Anfield Road, maar zal daarna terugkeren naar Nederland. Het schijnt dat Liverpool als vervanger hoopt op Dries Mertens, maar ook Bayern München heeft een oogje laten vallen op de Eindhovense aanvaller.

Het schijnt dat de Engelsen Mertens al meerdere malen hebben gespot. PSV zou ongeveer acht miljoen vragen voor Mertens, wat overigens aan de lage kant is als je kijkt naar de miljoenen die zij vorig jaar geïnvesteerd hebben. Mertens was dit seizoen al goed voor achttien doelpunten voor PSV in totaal 26 wedstrijden in de Eredivisie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.