Strootman: ‘Zou tekenen voor carriere als Cocu’

Kevin Strootman is blij met de frisse wind die door PSV waait, sinds oud-PSV-trainer Fred Rutten afgelopen maand in Eindhoven is opgevolgd door Phillip Cocu. “Je merkt aan alles dat Cocu in de absolute top heeft gevoetbald.”

“Positie kiezen, situaties herkennen, weten wat een wedstrijd vraagt, dat ziet Cocu als geen ander. En als hij iets zegt, twijfel je niet of het klopt. Natuurlijk is het fijn om een trainer te hebben die precies weet wat op mijn positie nodig is, ook op het hoogste niveau van het Nederlands elftal of FC Barcelona.”

“Het is een compliment om met Cocu te worden vergeleken, al ben ik daar zelf totaal niet mee bezig. Ik zou nu tekenen voor zo’n carrière”, loofde de middenvelder zijn oefenmeester. Zondag nemen de Eindhovenaren het op tegen het Ajax van trainer Frank de Boer. “Zij hebben ook zo’n trainer”, aldus Strootman.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.