PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Erwin Koeman: ‘Ik ben groot genoeg om PSV te trainen’

Nieuwbakken FC Eindhoven-oefenmeester Erwin Koeman vindt het jammer dat hij niet door PSV werd benaderd om als trainer te fungeren. De keuze van de directie van de Eindhovenaren viel op het duo Philip Cocu/Ernest Faber.

“Ik weet niet of het vreemd is dat PSV mij niet heeft benaderd, maar ik vind het wel jammer”, vertelde de geboren Zaandammer aan Voetbal International. “Ik ben groot genoeg om PSV te trainen, maar ik voel me niet te groot voor FC Eindhoven. Bij PSV hebben ze vast een goede reden gehad om mij niet te benaderen. Laat ik geen olie op het vuur gooien. Ik ben nu trainer van FC Eindhoven en daar heb ik veel zin in.”

Zaterdagavond zit Koeman voor het eerst als trainer op de bank bij FC Eindhoven. “Het is ook een soort van vriendendienst. Ik woon praktisch naast de club en ging geregeld kijken. Daarnaast wilde ik graag weer op het veld staan. Ik denk bovendien dat ik een heel aardig beeld van de club heb. Ze hebben een uitgebalanceerde selectie en een trouwe aanhang.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.