PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Wijnaldum gepasseerd tegen Ajax’

Het Eindhovens Dagblad verwacht dat Philip Cocu, de kersverse hoofdtrainer van PSV, Georginio Wijnaldum zal passeren voor het belangrijke duel tegen Ajax. Cocu heeft een compleet fitte selectie tot zijn beschikking en zal dus keuzes moeten maken.

Verder zegt Cocu dat hij niet verwacht dat Ajax zich aan zal passen aan de Eindhovenaren: ‘Ajax is bezig met een goede serie, ze gaan van hun eigen kracht uit.’ Toivonen trainde vrijdagmorgen de hele training mee en is dus fit voor het duel met de Ajax.

Het Eindhovens Dagblad gaf een vermoedelijke opstelling: Tyton; Hutchinson, Marcelo, Bouma, Pieters; Labyad, Toivonen, Strootman; Lens, Matavz, Mertens.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.