Cocu tevreden over rechtsback Hutchinson

Atiba Hutchinson stond afgelopen weekend rechtsback tegen sc Heerenveen door een schorsing van eerste keus Stanislav Manolev. In het bekerduel speelde de Canadees daar weer, trainer Phillip Cocu was tevreden.

“Hutchinson deed het zondag goed tegen Assaidi, toch een van de beste linkerspitsen in de Nederlandse competitie”, zei Cocu na de 1-3 zege in gesprek met het Eindhovens Dagblad over zijn keuze voor Hutchinson als rechtsback. “Daarom heb ik hem laten staan.”

De 29-jarige middenvelder speelde woensdag pas zijn twaalfde officiële wedstrijd van het seizoen. Na vier Europese duels en zes wedstrijden in de competitie speelde de voormalig speler van FC Kopenhagen zijn tweede bekerduel.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.