PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Blackburn blijft hopen op Boudewijn Zenden

Boudewijn Zenden wordt al enkele weken in verband gebracht met Blackburn Rovers, de transfervrije speler heeft echter nog altijd geen contract getekend bij de Engelse club. Trainer Steve Kean blijft echter hoop houden op zijn komst.

“Het is nog lopende”, zegt Kean tegenover Sky Sports. “Er zijn nog geen afspraken gemaakt, maar hij is ook nog niet verbonden aan een andere club.” Naast Blackburn Rovers hebben ook Doncaster Rovers en Leeds United interesse in de diensten van de linkspoot.

De oefenmeester liet eerder al weten dat hij Zenden graag aan zijn selectie toevoegt, hij ziet de voormalig speler van onder meer PSV, Chelsea en FC Barcelona als goede versterking. “Het was met name belangrijk om Boudewijn duidelijk te maken wat onze plannen met hem zijn. Hij heeft een schat aan ervaring, waarmee hij onze zeer jonge ploeg zeker kan helpen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.