PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Van Raaij: ‘Zie PSV de dubbel pakken’

Voormalig voorzitter en clubicoon Harry van Raaij heeft veel vertrouwen in het technische trio Cocu, Faber en Van der Waarde. Van Raaij ziet PSV dit seizoen zelfs nog de dubbel winnen.

‘Ik heb alle vertrouwen in deze drie mensen’, aldus Van Raaij voor de camera’s van 040TV over Philip Cocu, Ernest Faber en Chris van der Weerden. ‘Waarom zouden zij een club als PSV niet kunnen leiden? Ze hebben de sympathie van de pers en zijn echt PSV’ers. Cocu heeft geweldig veel internationale ervaring opgedaan bij Barcelona en het Nederlands elftal. Hij komt in de publiciteit heel kalm en rustig over. Waarom zou je nog verder zoeken? Geef deze jongens toch gewoon de gelegenheid.’

Eerder werden Dick Advocaat en Louis van Gaal nog met de club uit Eindhoven in verband gebracht. Hierin speelde Van Raaij ook nog een rol door met Mark van Bommel te bellen over Louis van Gaal, hierin gaf de middenvelder te kennen alleen bij PSV terug te keren als Van Gaal geen trainer zou worden. Dat zorgde voor tumult onder de PSV-aanhang die direct te kennen gaf de komst van Van Gaal niet te zien zitten.

Van Raaij denkt dat PSV nog steeds goede papieren heeft om de dubbel binnen te halen. Van Raaij: ‘PSV heeft gewoon heel goede spelers. Ik denk dat we in Heerenveen (KNVB-beker woensdag, red.) na strafschoppen winnen en in de Arena zondag met 1-3 naar huis gaan.’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.