PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV wil langer door met Manolev

Aan het einde van deze maand praat PSV met rechtsback Stanislav Manolev over zijn huidige contract. De verbintenis van de Bulgaar loopt aan het einde van dit seizoen af, PSV heeft echter een eenzijdige optie om met twee jaar te verlengen.

Bij een eenzijdige verlenging vanuit PSV staat Manolev tot de zomer van 2014 onder contract in Eindhoven. Aan het einde van deze maand praat technisch directeur Marcel Brands met Manolev over het lichten van de optie, meldt het Eindhovens Dagblad.

De verdediger, tijdens de 5-1 zege van PSV op sc Heerenveen afwezig door een schorsing, liet eerder nog weten er niet vanuit te gaan dat de optie in zijn contract zonder meer gelicht wordt. De club uit Eindhoven moet sowieso voor 1 april toeslaan, na die datum is het niet meer mogelijk om het contract eenzijdig te verlengen.

Manolev heeft in zijn tijd bij PSV vaak en veel kritiek gekregen, de gebroeders Van de Kerkhof zien liever zijn vervanger Atiba Hutchinson. “Ik denk dat Manolev een hele moeilijke periode gaat krijgen, ik zou Hutchinson laten staan”, zegt René tegenover Omroep Brabant. Broer Willy sluit zich daar bij aan. “Normaliter komt iemand die geschorst is weer terug. Maar met deze stand en deze competitie zou ik Hutchinson een kans geven. Hij geeft meer rust en loopt de rechtsbuiten niet in de weg.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.