Engelaar: ‘Ik heb geen wraakgevoelens’

Orlando Engelaar stond lange tijd buitenspel met een enkelblessure, zondag maakte hij zijn rentree tijdens het duel met sc Heerenveen. Na afloop was er tevredenheid, over die rentree, zijn goal en de 5-1 overwinning.

“Dit geeft een lekker gevoel. We hebben gewonnen en ik heb mijn goaltje meegepikt”, zegt Engelaar, maker van de 3-1, in gesprek met NUsport.

“Het is dit jaar niet allemaal jofel geweest rond mijn persoontje”, vervolgt de ervaren middenvelder zijn verhaal. “Toch heb ik niet het gevoel dat ik nu revanche heb genomen. Ik koester geen wraakgevoelens. Ik weet dat ik binnen de spelersgroep gewaardeerd wordt. Ik voel respect en waardering van iedereen.”

Dat er respect en waardering is vanuit de spelersgroep, was te merken bij het vieren van zijn doelpunt. Hij werd bedolven onder zijn ploeggenoten. “Iedereen was blij voor me. Ik weet niet wat er gebeurde, maar ik kreeg wel een paar klappen op mijn hoofd.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.