Advocaat mag terugkeren bij PSV van Cocu

Phillip Cocu beleefde een uitstekend debuut als hoofdcoach van PSV in de eredivisie. Zondagmiddag rolde zijn team sc Heerenveen met liefst 5-1 op. Op de aansluitende persconferentie haakte de opvolger van Fred Rutten in op wie er volgend seizoen eindverantwoordelijke moet zijn bij PSV.

De interim-trainer liet weten dat Dick Advocaat in zijn ogen een geschikte kandidaat is om de selectie van PSV vanaf komende zomer onder zijn hoede te gaan nemen. “Ik heb als speler onder hem gewerkt bij PSV en Oranje, Advocaat is een uitstekende en gedreven trainer met veel ervaring. Bovendien kent hij PSV goed”, tekende Voetbal International op uit de mond van Cocu.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer