PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Raymond Libregts verlaat PSV na één seizoen

Raymond Libregts heeft PSV laten weten na dit seizoen op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. De trainer stond dit seizoen aan het roer bij de A1 van de Eindhovenaren.

Libregts werd afgelopen zomer aangesteld door PSV. Onder zijn leiding waren er diverse opstootjes binnen de ploeg, maar toch komt de beslissing om te vertrekken van de trainer zelf. Dat meldt het Eindhovens Dagblad.

Het is nog niet helemaal duidelijk wie Libregts, die weer met senioren wil gaan werken, gaat opvolgen bij PSV. Philip Cocu zou die baan in eerste instantie op zich nemen, maar is inmiddels interim-hoofdcoach bij de topclub en het is niet uitgesloten dat hij langer in die functie doorgaat.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.