PSV mist Isaksson wellicht tegen Valencia

PSV moet het donderdagavond in de Europa League-wedstrijd tegen Valencia mogelijk stellen zonder Andreas Isaksson. Tijdens de woensdagtraining raakte de Zweedse doelman geblesseerd aan zijn rechterschouder en wordt donderdag verder onderzocht.

Isaksson is sinds vorige week niet meer de vaste doelman van PSV, want Przemyslaw Tyton nam zijn plaats in het doel over. De verwachting is dat de Poolse sluitpost ook tegen Valencia wordt opgesteld. Mocht Isaksson niet op tijd fit zijn voor het duel dan zal Khaild Sinouh zijn plaats in de wedstrijdselectie innemen.

PSV moet in eigen huis een 4-2 achterstand zien weg te werken tegen Valencia, die topscorer Roberto Soldado missen wegens een schorsing. De Europa League-wedstrijd wordt de eerste wedstrijd van Philipp Cocu als hoofdtrainer van de Eindhovenaren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.