PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV wil keeper Gomes terughalen’

PSV heeft het vertrek van doelman Heurelho Gomes nooit echt goed kunnen opvangen. De Braziliaan werd opgevolgd door Andreas Issakson, maar die maakte zelden een goede indruk. En ook Przemyslaw Tyton maakt nog geen onuitwisbare indruk, dus overwegen de Eindhovenaren Gomes terug te halen.

Gomes kent bij Tottenham Hotspur een mindere periode en moet dit seizoen op de bank plaats nemen achter de veteraan Brad Friedel. Hij kende op White Hart Lane tot dusver een aantal bewogen jaren met goede wedstrijden, maar toch ook een aantal fatale fouten. Het contract van Gomes, die momenteel een maand uitgeschakeld is met een blessure, loopt deze zomer af.

Gomes keepte van 2004 tot 2008 in Eindhoven en groeide daar uit tot een absolute publiekslieveling. De 31-jarige elfvoudig international speelde voor zijn tijd in Nederland bij Cruzeiro.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.