PSV en Eindhoven akkoord over Ernest Faber

Ernest Faber kan aan de slag als assistent-trainer bij PSV. De club bereikte dinsdagavond een akkoord met stadsgenoot FC Eindhoven over de overgang van de trainer. Faber was in dienst als hoofdtrainer bij de club uit de Jupiler League.

De 40-jarige trainer tekende dinsdag een contract tot en met de zomer van 2014. Faber stond in het verleden onder contract bij PSV, toen als speler en jeugdtrainer. Eindhoven weigerde in eerste instantie om Faber af te staan omdat de club onder de trainer zeer goed presteerde in de Jupiler League.

Algemeen directeur Tiny Sanders van PSV laat op de website van de club weten tevreden te zijn met de komst van de nieuwe assistent “We zijn het bestuur van Eindhoven erkentelijk voor hun opstelling in deze onverwachte situatie, waarbij we realiseren dat er van alle partijen snelheid van handelen is gevraagd.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.