Ibrahim Afellay traint weer met de bal

Ibrahim Afellay heeft vandaag zijn eerste stappen op het trainingsveld gezet met een bal aan zijn voet, zo meldt de NOS. Het is voor het eerst sinds zijn knieblessure dat Afellay met een bal oefeningen op het veld kon doen.

Begin dit seizoen raakte de international geblesseerd aan zijn knie. Zijn voorste kruisband was afgescheurd, een operatie en een lange revalidatie was wat volgde. Onlangs begon Afellay al met looptrainingen. Vandaag werkte Afellay een aantal oefeningen af met een bal.

Afellay ligt nog altijd op schema voor het Europees Kampioenschap. De speler hoopt eind dit seizoen nog van waarde te kunnen zijn voor FC Barcelona.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.