PSV-directeur wil Van Gaal weghouden vanwege supporters

Louis van Gaal lijkt niet de nieuwe trainer van PSV te gaan worden volgend jaar. De oefenmeester is in beeld bij technisch manager Marcel Brands. Echter weet De Telegraaf dat directeur Tiny Sanders de komst tegen zal gaan houden.

Sanders is namelijk bang voor een reactie van het publiek. De aanhang van Eindhoven heeft het namelijk niet zo met Van Gaal en hoopt niet dat de Amsterdammer volgend jaar op de trainersstoel zit. Toch wil Brands de momenteel clubloze oefenmeester graag naar Eindhoven halen. Wanneer Brands daar daadwerkelijk voor gaat, zal Sanders een samenwerking proberen te voorkomen.

Ook Sef Vergoosen is in beeld bij PSV om voor de opvolging van de onder druk liggende trainer Fred Rutten te zorgen. Daarnaast is ook FC Eindhoven-trainer Ernest Faber iemand die op het lijstje staat. Overigens valt maandag de beslissing over de toekomst van Rutten bij PSV.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.