PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Bakkal weet nog niet waar zijn toekomst ligt

Otman Bakkal wil een langer verblijf bij Feyenoord niet uitsluiten. De aanvallende middenvelder wordt dit seizoen door Feyenoord gehuurd van PSV. In Eindhoven loopt het contract van Bakkal af. Feyenoord zou graag met Bakkal doorwillen, terwijl Bakkal zelf een buitenlands avontuur zou overwegen.

Duidelijkheid is er dan ook nog altijd niet voor Bakkal. In januari liet de aanvallende middenvelder nog doorschemeren wel eens in het buitenland te willen voetballen. “Maar er is nog niets concreet”, aldus Bakkal in gesprek met RTV Rijnmond. “Ik probeer me nu vooral te focussen op de wedstrijden die er nog zijn. Wat daarna gaat komen is voor later.”

Het is nog altijd niet uitgesloten dat Bakkal ook komend seizoen voor Feyenoord speelt, iets wat technisch directeur Martin van Geel graag zou willen bewerkstelligen. Bakkal: “Nee, nee, ik heb Feyenoord nooit uitgesloten. Ik heb intern aangegeven hoe ik erin sta. Het is wel zo dat ik er open voor sta om een stap te maken. Ik heb nu een bepaalde leeftijd en een transfervrije status. Dat zijn dingen die meespelen. Het is afwachten.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.