PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Isaksson verliest plaats aan Tyton’

Andreas Isaksson moet serieus rekening gaan houden met een plek op de bank. Concurrent Przemyslaw Tyton is na zijn hoofdblessure van afgelopen oktober weer helemaal de oude en klopt volgens trainer Fred Rutten op de deur van het basiselftal van PSV.

Het ligt echter niet in de lijn der verwachting dat Isaksson komend weekeinde al zijn plek onder de lat zal moeten afstaan. De coach liet blijken niet van plan te zijn veel te veranderen en op het moment vast te houden aan dezelfde samenstelling.

Tyton kwam afgelopen zomer over van Roda JC. Al snel won de Poolse doelman de concurrentiestrijd met Isaksson. In de topper tegen Ajax kwam Tyton echter in botsing met ploeggenoot Timothy Derijck en liep hij een zware hersenschudding op. Daardoor stond hij maanden langs de kant.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.