PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

KNVB laat zaak vallen tegen Zakaria Labyad

Zakaria Labyad hoeft niet meer te vrezen voor een schorsing. De speler van PSV zal niet verder worden vervolgt door de Nederlandse voetbalbond, de KNVB, naar aanleiding van zijn ‘onsportief gedrag’ tegen FC Twente afgelopen zondag.

Labyad zou tijdens de wedstrijd tegen de Tukkers op de hand hebben gestaan van Luuk de Jong. Bij de bond valt deze actie in de categorie ‘onsportief gedrag’, waarna een onderzoek is gestart naar de middenvelder. Nadat beide partijen een verklaring in hebben gediend bij de bond, is besloten Labyad niet te schorsen.

Volgens de KNVB was de actie die de Marokkaan uitvoerde niet een bewuste. FC Twente sloot het duel in Eindhoven met een overwinning af. De Enschedeërs keerden met een 2-6 overwinning op zak huiswaarts.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.