PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV verliest toptalent aan Manchester City’

Riechedly Bazoer verruilt in de herfst van dit jaar PSV mogelijk voor Manchester City. De vijftienjarige verdediger staat te boek als een groot talent in Eindhoven en dat heeft the Citizens ertoe verleid hem te benaderen voor de overstap naar Engeland. In een eerder stadium toonden Arsenal en Lille reeds verregaande interesse in Bazoer.

Gezien zijn leeftijd is het niet verwonderlijk dat Bazoer zijn debuut voor PSV nog altijd moet maken. Manchester City zou volgens The People voornemens zijn de jonge verdediger in oktober, als hij zestien jaar wordt, naar de Engelse contreien te halen. Daarvoor is het wel verplicht ook de ouders van Bazoer van werk te voorzien in de omgeving.

In een eerder stadium raakte PSV reeds een groot talent kwijt aan Manchester United: Andreas Hoelgebaum Pereira voegde zich deze winter officieel bij the Red Devils. Bovendien wordt een ander talent uit Eindhoven, Zakaria Bakkali, ook nadrukkelijk gevolgd door diverse buitenlandse verenigingen. De uittocht van talenten richting Engeland is de laatste jaren flink toegenomen. Patrick van Aanholt (Chelsea), Oguzhan Özyakup (Arsenal), Kyle Ebecilio (Arsenal), Karim Rekik (Manchester City), Jeffrey Bruma en Nathan Aké (beiden Chelsea) verlieten Nederland allen op jonge leeftijd om hun geluk te beproeven bij Premier League-clubs.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.