PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Kevin Strootman kan spelen tegen Valencia

PSV-trainer Fred Rutten kan in het Europa League-duel donderdagavond in Estadio Mestalla met Valencia CF weer beschikken over Kevin Strootman. De middenvelder is hersteld van griep en reist woensdag met de PSV-selectie af naar Spanje.

De middenvelder moest afgelopen zondag de topper tegen FC Twente aan zich voorbij laten gaan. Strootman moest vanaf de kant lijdzaam toezien hoe zijn elftal een kansloze 2-6 nederlaag toegediend kreeg van de Tukkers.

De spelverdeler keerde dinsdagochtend terug op het trainingsveld en lijkt voldoende fit te zijn om te kunnen spelen tegen de Spanjaarden. De Eindhovense club zal zich in het duel met Valencia willen revancheren van de smadelijke nederlaag tegen Twente. In Valencia treft PSV echter een zware tegenstander. De Spaanse club is achter het ongenaakbare Real Madrid en Barcelona de beste club van de Primera División.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.