PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Kezman wil afscheidswedstrijd tegen PSV

Mateja Kezman wil komende zomer een afscheidswedstrijd organiseren voor zichzelf. Het duel moet dan gaan tussen Partizan Belgrado en PSV.

Het duel tussen beide clubs moet ergens in de zomer periode plaatsvinden. De 32-jarige goalgetter is in januari gestopt met voetballen. Over het mogelijke duel heeft de speler al contact gehad met PSV, Marcel Brands is enthousiast over het voorstel van de Serviër.

De spits kende zijn beste tijd bij PSV, daar leek hij een garantie voor ongeveer dertig doelpunten per jaar. Na zijn vertrek uit Eindhoven heeft de aanvaller alleen bij het Turkse Fernerbache de dubbele cijfers gehaald.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.