PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Mark van Bommel speelt volgend seizoen voor PSV’

Hans Kraay jr. denkt te weten waar Mark van Bommel volgend seizoen speelt. De middenvelder speelt momenteel bij AC Milan en de toekomst van de Oranje-international is nog niet duidelijk. Volgens Kraay heeft Van Bommel dit tegen hem gezegd op Schiphol.

De 34-jarige Van Bommel heeft een aflopend contract bij AC Milan. De Italiaanse topclub wil graag verlengen met de oud-PSV’er en zien in de Limburger een belangrijke speler ondanks zijn leeftijd. Volgens Kraay jr. gaat de middenvelder na dit seizoen echter tekenen bij PSV. Dat liet de huidige trainer van Topklasser SVZW weten in het programma Voetbal International. Een belangrijke voorwaarde is wel dat Louis van Gaal niet de nieuwe trainer is.

Dit is nog niet bevestigd door kamp-Van Bommel of de club. Van Bommel begon zijn carrière bij Fortuna Sittard. Vervolgens kende hij van 1999 tot 2005 zijn beste jaren bij PSV, waar hij een transfer naar FC Barcelona verdiende. In Catalonië hield hij het slechts één seizoen vol, waarna hij 5,5 jaar bij Bayern München actief was.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.