PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Advocaat wil Cor Pot meenemen naar PSV’

PSV heeft voor komend seizoen nog steeds geen trainer aangesteld. De club uit Eindhoven neemt aan het einde van dit voetbalseizoen afscheid van Fred Rutten. De naam van Dick Advocaat komt veelvuldig voor bij de Brabanders, maar die wil wel dat Cor Pot meekomt als assistent-trainer.

PSV ziet de komst van Pot, momenteel bondscoach van Jong Oranje, niet zitten, omdat de club Ernest Faber en Phillip Cocu wil klaarstomen onder Advocaat. Daardoor lijkt mogelijk een streep te moeten worden gezet door de naam van de voormalig bondscoach van het Nederlands elftal.

Advocaat kent Pot uit zijn tijd bij Zenit Sint-Petersburg, waar zij een fijne samenwerking hebben gehad. Het is onduidelijk of de oefenmeester open staat voor het hoofdtrainerschap bij PSV als zijn assistent niet mee mag.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.