PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Rutten houdt geen rekening met ontslag na afstraffing’

PSV leek de absolute topfavoriet voor de titel, maar werd zondagmiddag met beide benen op de grond gezet door FC Twente. De Tukkers waren in het Philips Stadion met maar liefst 6-2 te sterk voor het team van Fred Rutten. De oefenmeester verwacht echter geen ontslag na de pijnlijke nederlaag.

Al voor het rustsignaal stond er een 4-0 voorsprong voor de Tukkers op het bord. Twente, in de tweede helft met een man minder, wist de wedstrijd uiteindelijk met 6-2 te winnen. Rutten weet als geen anders dat de emotie regeert in de voetbalwereld. “In voetbal regeert de emotie. Dat realiseer ik me. Ik denk echter niet dat deze club zich daardoor laat leiden.”

De oefenmeester kon na afloop zelfs nog enkele positieve punten aankaarten. Zo vond hij onder meer aanvoerder Ola Toivonen sterk opereren. “Onze aanvoerder, Ola Toivonen, ging voorop in de strijd. Ook Dries Mertens was wel aan dek. Maar verder? In topduels moet je de absolute wil hebben om te winnen. Als ik zie hoe wij de doelpunten weggaven, dan was die wil er niet bij iedereen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.