PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Pieters: ‘Willems heeft het goed gedaan’

PSV-verdediger Erik Pieters snapt dat hij zondag niet in de basis staat in het duel met FC Twente. De linksachter stond enkele maanden buitenspel met een gebroken middenvoetsbeentje, maar trainer Fred Rutten laat zijn vervanger Jetro Willems (17) staan.

“De trainer beslist. Jetro heeft het tot nu toe goed gedaan”, zei de 23-jarige Pieters tegen het Eindhovens Dagblad. “Ik moet me de komende weken weer verder ontwikkelen. Je kunt niet verwachten dat ik nu al alle wedstrijden in de basis begin, dat zou niet realistisch zijn.”

Afgelopen woensdag stond Pieters wel in de basis bij het Nederlands elftal in de oefeninterland met Engeland (2-3 winst). Pieters speelde één helft mee, maar mist nog ritme. Afgelopen zondag maakte hij tegen Feyenoord zijn rentree voor PSV. Hij speelde toen een klein half uur mee.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.