PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV houdt goed gevoel over aan gesprek met Bakkali’

Marcel Brands, technisch manager van PSV, heeft een goed gevoel over de toekomst van Zakaria Bakkali. Hij heeft een onderhoud gehad met de familie van het toptalent en rekent stiekem op een langer verblijf van de jongeling.

“Ze zijn positief en hebben me gezegd dat ze bij PSV willen blijven”, zegt Brands in gesprek met Voetbal International. “Ik wil wel benadrukken dat ze nog geen ja hebben gezegd tegen de aanbieding. Ook niet mondeling. Het is slechts een positief signaal, maar daar zijn we wel heel erg blij mee.”

Bakkali heeft een aanbieding van PSV op zak. Bij de Eindhovenaren kan de zestienjarige Belgische Marokkaan een driejarig contract tekenen, er is echter ook interesse vanuit het buitenland. Diverse Engelse topclubs, waaronder Manchester City, hebben de aanvaller al een aanbieding gedaan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.