PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Stef Nijland mogelijk naar Belgie’

Stef Nijland is komend seizoen niet in het shirt van PSV te bewonderen. De 23-jarige aanvaller wil een nieuwe start maken en staat open voor een avontuur in België. Mocht de NEC-huurling er niet in slagen om een nieuwe club te vinden, dan kan hij alsnog aansluiten bij de PSV-selectie.

Toch lijkt die kans niet groot.”Het is beter voor beide partijen om uit elkaar te gaan”, zo vertelde zaakwaarnemer Kees Ploegsma in gesprek met het Brabants Dagblad. Bij PSV heeft Nijland nog een verbintenis tot de zomer van 2013 en de club werkt mee om een transfer te realiseren.

In 2008 maakte Nijland de overstap van FC Groningen naar PSV, maar de spits heeft de hoge verwachtingen nooit kunnen inlossen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.