PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV-commissaris doet oproep aan PSV-publiek

Peter Swinkels, president-commissaris van PSV, vindt dat de supporters van de club uit Eindhoven tijdens thuiswedstrijden ‘nog meer’ steun kunnen en moeten geven aan het elftal van trainer Fred Rutten.

“Ik kom vaak bij andere clubs, bijvoorbeeld bij NAC en Feyenoord. Het publiek staat daar onder alle omstandigheden negentig minuten enorm achter de ploeg”, zegt Swinkels in gesprek met het Eindhovens Dagblad. “Dat zou ik in het Philips Stadion graag nog meer zien. De twaalfde man hebben we keihard nodig.”

In de ogen van de voormalig Bavaria-topman kan de steun van het publiek cruciaal zijn in de kampioensstrijd. Het belang van die titel is duidelijk: zonder inkomsten van de Champions League moet PSV volgend jaar bezuinigen. “Mensen moeten ook niet raar opkijken dat ik zelf na een goal opspring en enthousiast ben. Dat hoort bij voetbal.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.