‘PSV gaat IJslander vastleggen’

Als we het Eindhovens Dagblad mogen geloven dan gaat PSV zich deze week nog versterken met Hjortur Hermansson. De zeventienjarige IJslander zal vermoedelijk een driejarig contract gaan ondertekenen bij de eredivisionist uit Eindhoven.

PSV neemt Hermansson, die het beste tot zijn recht komt als centrale verdediger, over van Reykjavik en verblijft deze week in Eindhoven. De verdediger zal volgend seizoen aansluiten bij de beloften en/of de A1 en er moet alleen opleidingskosten betaald worden.

Hermansson staat momenteel onder contract bij Fylkir, een club die op het hoogste niveau van IJsland acteert. De zestienjarige verdediger maakte op 6 juli zijn debuut in het eerste elftal en komt ook uit voor IJsland onder-17. Bij de IJslandse club heeft hij nog een verbintenis tot het einde van 2012.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer