PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Van Bommel twijfelt nog over toekomst

Het is nog altijd onzeker of Mark van Bommel komende zomer zal terugkeren in de Eredivisie om opnieuw voor PSV te gaan spelen. AC Milan zou Van Bommel willen verleiden voor een extra seizoen in de Serie A.

In de topper van afgelopen zaterdag tussen AC Milan en Juventus (1-1) was Van Bommel een van de beste spelers op het veld. Van Bommel in gesprek met het ANP: ‘Ik zit nu in een goede periode, maar ik kan die keuze nu nog niet maken. Het is namelijk een gevoelskwestie en dat moet je niet laten afhangen van het moment.’

De deur in Eindhoven staat voor Van Bommel wagenwijd open. Van Bommel: ‘Ik heb nauw contact met de mensen binnen de club en volg PSV op de voet. En als ik dat even niet doe, doen mijn kinderen het wel.’ Mocht Louis van Gaal overigens trainer van PSV worden dan zal Van Bommel zeker niet terugkeren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.