Arjen Robben speelt nog steeds met pijn

Het zit Arjen Robben even niet mee deze tijd. De buitenspeler van Bayern München kreeg de laatste tijd al een golf van kritiek over zich heen en zit de laatste tijd regelmatig op de bank. Wanneer hij wel in actie komt voor Bayern München lukt het hem maar niet om te overtuigen. Buiten dit alles heeft de dribbelaar ook nog altijd last van zijn lies.

Afgelopen oktober werd Arjen Robben geopereerd aan een liesbreuk, maar ondanks deze operatie blijft hij kampen met zijn blessure. De Nederlander zit op dit moment met het Nederlands Elftal in Noordwijk waar ze zich voorbereiden op het oefeninterland tegen Engeland. ‘Ik heb bijna elke dag nog wel pijn, dit is de vervelendse blessure uit mijn carrière geweest en ik heb er toch nogal wat gehad.’ Aldus Arjen Robben.

Maar ondanks deze pijn zal Robben toch gewoon spelen. Hij zegt dat hij het bij de wedstrijden voor elkaar krijgt om toch fit genoeg te zijn, dit komt volgens hem mede door de adrenaline die er dan door hem heen gaat.
‘Ik kan nog steeds niet zeggen dat ik 100 procent fit ben. Tijdens trainingen voelt het nogal eens niet prettig. Het gaat wel de goede kant op, maar ik heb wedstrijden nodig om in mijn ritme te komen.’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.