PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Robben: ‘Kranten voeren een hetze tegen me’

Het zijn zware tijden voor Arjen Robben bij Bayern München. Onder druk van diverse media raakte hij onlangs, na een paar mindere optredens, zijn basisplaats kwijt. Tegen FC Basel mocht hij weer eens starten, maar veel indruk maakte hij niet.

Dat hij niet in topvorm steekt, verbaast Robben niet. “Ik moet kracht en ritme opdoen tijdens wedstrijden, zeker omdat ik er lang uit geweest ben met een blessure. Toen ik net ritme op begon te doen, werd ik uit het team gehaald. Dus voor mij is het niet zo gek dat ik nog niet op topniveau zit. Hopelijk kan ik nu een serie wedstrijden achter elkaar spelen, dan komt het vanzelf goed”, zegt hij voor de camera van Sport1.

Robben vindt dat in sommige Duitse media de laatste tijd een hetze tegen hem gevoerd wordt. “Eén of twee kranten zijn al maanden bezig een kleine oorlog tegen me te voeren. Dat is iets persoonlijks. Een beetje triest, maar verder hou ik er liever mijn mond over. Ieder woord dat ik hier verder over zeg, is er eigenlijk één te veel.”

Met Robben in de ploeg verloor Bayern München woensdag met 1-0 van FC Basel.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.