Koeman niet onder de indruk van PSV

Feyenoord-trainer Ronald Koeman kan in de topper tegen PSV niet beschikken over zijn topscorer John Guidetti. Zorgen maakt de oefenmeester zich echter nog niet.

Koeman bekeek PSV afgelopen weekend in het duel met FC Groningen (3-0 nederlaag). “Ik zat te kijken naar PSV en dacht: Als je dit ziet, wat zou ik me dan druk maken om Feyenoord?”, zegt Koeman in Voetbal International.

“Het blijkt maar weer dat geen ploeg in Nederland het zich kan permitteren om wedstrijdjes op zeventig procent te spelen, ook PSV niet”, aldus de oud-trainer van de Eindhovenaren in de aanloop naar het duel van zondag.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.