Trabzonspor noemt Toivonen ‘Verkoelen’

Maikel Verkoelen heeft zijn ‘finest hour’ van dit seizoen waarschijnlijk achter de rug. De jonge verdediger, dit seizoen actief in twee officiële duels voor PSV, wordt door Trabzonspor gezien als aanvoerder van de Eindhovenaren.

De Turkse club heeft op het digitale thuis een verslag staan van de persconferentie van trainer Fred Rutten en aanvoerder Ola Toivonen, met een foto van de Zweed onder het artikel. Zijn naam wordt echter geen enkele keer genoemd, bij Trabzonspor heeft men het continue over Verkoelen. De negentienjarige centrale verdediger zit echter niet bij de wedstrijdselectie voor het Europa League-duel.

‘Verkoelen’ liet de aanwezige pers weten wel goed te zijn ingelicht. “We hebben informatie gekregen over Trabzonspor. We hebben goede spelers en we weten dat ze erg sterk zijn. Ze boeken veel goede resultaten.” PSV neemt het donderdagavond om 21.05 uur op tegen de Turkse ploeg, met Ola ‘Verkoelen’ Toivonen als captain.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.