PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Harry van Raay biedt Mark van Bommel excuses aan

Harry van Raaij heeft een telefoongesprek met Markvan Bommel onlangs laten uitzenden op het internet. De middenveldervan AC Milan liet weten terug te willen keren bij PSV, maar dit moest nog geheim blijven.Van Raaij heeft nu zijn excuses aangeboden.

“Ik had dat niet zo moeten doen”, zegtVan Raaij in gesprek met het Eindhovens Dagblad. “In eerste instantie zag ik er de ernst nietvan in. Ik dacht dat Mark niks nieuws vertelde, het was volgens mij al bekend dat hij niet meer onderVan Gaal wil werken. Toch wil ik mijn excuses maken. Dit was niet hoe ik het wilde.”

Van Bommel liet weten volgend seizoen terug te willen keren, maar onder één voorwaarde. Louisvan Gaal moest geen trainer zijnvan de Eindhovenaren.Van Bommel wilde dit geheim houden, maarVan Raaij maakte het openbaar tot ongenoegenvan de international.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.