PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Saeijs wil dat Mertens wordt geschorst wegens schwalbe’s

De Graafschap-verdediger Jan-Paul Saeijs wil dat Dries Mertens geschorst gaat worden. De laatstgenoemde verkreeg een strafschop na een schwalbe in de wedstrijd in en tegen PSV. De Belg heeft zelf overigens ook nog wel wat aan te merken.

De verdediger was niet blij met de actie van de Belg. “Mertens viel omhoog. Misschien is het een mooie maatregel om dit soort jongens voor twee wedstrijden te schorsen na een fopduik. Dan leren ze het misschien een keer af”, aldus de in Den Haag geboren voetballer.

Mertens vindt juist dat de verdediger van de Superboeren rood had moeten krijgen vanwege een overtreding die Saeijs op hem maakte. “Hij moet niet zeuren. Hij had zelf met rood naar huis gemoeten na een overtreding op mij”, aldus de aanvaller.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.