PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Van Bommel niet naar PSV bij komst Van Gaal

Mark van Bommel is al mondeling akkoord met PSV. De aanvoerder van Oranje komt komende zomer transfervrij naar Eindhoven. Althans zolang Louis van Gaal geen trainer wordt. Dit melde vrijdagavond Johan Derksen bij Voetbal International.

De speler kreeg bij Bayern München onenigheid met de trainer en ziet een hernieuwde samenwerking absoluut niet zitten.

De geruchtenstroom rond het aanstellen van Van Gaal als trainer bij PSV lijkt echter steeds hardnekkiger te worden. Technisch directeur Marcel Brands en Louis van Gaal hebben eerder al succesvol samengewerkt bij AZ Alkmaar.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.