PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Rutten: ‘Uitspraken Derijck niet respectvol richting PSV’

Trainer Fred Rutten van PSV is op dit moment niet blij met verdediger Timothy Derijck. De mandekker van de Eindhovenaren liet in een interview met NUsport onlangs weten graag op termijn in de Premier League te spelen.

Dat schoot bij Rutten in het verkeerde keelgat. “Dat is weinig respectvol richting de werkgever en supporters. De staf en spelers bij PSV worden hartstikke goed beloond. Dan moet je eerst jezelf waarmaken, voordat je zoiets roept. Hij is pas net binnen bij de club”, aldus Rutten tegen De Telegraaf. “Ik verwacht dat Derijck de leiding pakt in een wedstrijd. Dat doet hij niet door alleen maar achteruit te lopen, zoals in de tweede helft tegen Heracles.”

“Marcelo vindt het prettig om naar voren te verdedigen, maar dan moet dat wel met z’n allen gebeuren. Als ik dan lees dat hij naar de Premier League wil, denk ik: die heeft eerst nog veel te leren. Ambitie hebben is prima, zonder ambitie slaap je in. Maar maak het eerst waar, voordat je ze uitspreekt”, aldus Rutten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.