PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Guus Hiddink in beeld als bondscoach van Engeland

Gisteren stapte Fabio Capello op als bondscoach van Engeland. Guus Hiddink behoort volgens diverse media als tot een van de kandidaten om de Italiaan bij de Three Lions te volgen.

Capello had gisteren overleg met de Engelse voetbal, de FA. In het Wembley Stadion ontmoette Capello voorzitter David Bernstein en zijn rechterhand Alex Horne. Aanleiding van het gesprek was dat de FA had beslist dat John Terry tot nadere orde geen aanvoerder kon zijn vanwege zijn vermeende racistische uitlatingen aan het adres van Anton Ferdinand (QPR).

Guus Hiddink zit momenteel zonder club of land nadat hij er met Turkije niet in slaagde om zich te kwalificeren voor het Europees kampioenschap. Opvallend genoeg wordt de naam van Louis van Gaal niet genoemd, ook Van Gaal zou een dienstverband in Engeland wel zien zitten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.